© Copyright 2019 by Fearless Cowgirl

                                     Wie zijn wij?

TALITHA

Mijn naam is Talitha Metselaar. Samen met mijn paard Hidalgo geef ik snelle, spectaculaire en spannende  trick riding shows. Voor mij is trick riding een hele bijzondere manier van werken met je paard. Hij let op je, houdt je veilig en denkt met je mee. 

HIDALGO

Hidalgo vindt het geweldig als hij mee mag op show, en dit willen we graag zo houden! Daarom kan hij altijd kiezen of hij buiten of binnen wil staan en kan hij altijd contact hebben met andere paarden. We trainen 2 keer per week op trick riding, de rest van de week houden we zijn spieren soepel, gaat hij mee naar het strand of bos of is hij vrij.

TRAINING

In 2010 stuurde ik een lange mail naar de Future Guys. De afstand was te ver om bij het team te kunnen, maar ik mocht twee keer meetrainen en kocht één van hun oude zadels. Al snel gaf ik mijn eerste shows.

Ik bouwde steeds meer contact op met trick riders in de VS en tijdens een vakantie heb ik de stoute schoenen aangetrokken.In 2014 splitste ik me voor 2 weken alleen af om naar Madison MacDonald in Texas te vertrekken. Hier heb ik meer geleerd dan ik ooit had durven hopen.

In Nederland zat ik een tijdje bij het team van Josh Clemens en trainde ik een paar keer bij Damien Madiot, een Franse kozak. Dankzij hem pikte ik ook een les mee in de klassieke voltige van Wereldkampioen Jacques Ferrari. 

In 2017 organiseerde ik een clinic in België met Jerri Duce en trainde ik met de Noord-Amerikaanse trick riding kampioene Kelsey Lauberth, gevolgd door een clinic van Wereldkampioen Tad Griffith.