© Copyright 2019 by Fearless Cowgirl

Shows

Opties

Bent u op zoek naar een unieke, spectaculaire toevoeging voor uw evenement? Een adembenemende ervaring voor uw publiek? Een act die kwaliteit biedt? Zoek dan niet verder! Er is geen show in Europa die hetzelfde niveau in trick riding kan bieden!
 

Shows

Een spectaculaire show vol actie en tricks op hoge snelheid! Hierbij verbijsteren we het publiek met verschillende tricks op bijpassende muziek en misschien zelfs zonder hoofdstel!

Wanneer zou u voor een show kunnen kiezen? Bijvoorbeeld voor een evenement waarbij het publiek langere tijd achter elkaar gefocust of geconcentreerd op de tribune zit. Tijdens de pauze verandert het licht en de muziek en schudden wij het publiek weer wakker met onze tricks!

Vanaf €100,- 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een PDF met uitgebreide informatie.

 

Demo's

Hoe doen wij die stunts? Hoe houd je deze sport veilig? En hoe leer je je paard dit? Dit zijn vragen die wij beantwoorden tijdens een demo. Wij zullen een deel van onze training laten zien en uitleggen, er kunnen vragen gesteld worden en wat wij het belangrijkste vinden om mee te geven aan het publiek is de veiligheid voor mens en paard! Uiteraard zullen er tricks op hoge snelheid voorbijkomen!

Wanneer kunt u het beste voor een demo kiezen? Een demo is voornamelijk bedoeld om iets te vertellen over wat, hoe en waarom wij dit doen. Dit is ontzettend geschikt voor bijvoorbeeld een evenement waar veel jong publiek loopt, evenementen die bedoeld zijn om van te leren en tijdens een open dag op uw rijvereniging of manege.

Vanaf €150,-
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een PDF met uitgebreide informatie.